Suomen paras ja kokenein

Sovellus perustuu Suomen Urheiluopiston 90 vuoden valmennuskokemukseen ja tuhansiin tutkimustuloksiin.

Mobiilipalvelu hyvinvoinnin asialla

Palvelumme taustalla on Suomen Urheiluopiston ammattitaito ja kokemus urheilu-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden järjestämisestä.

Ennaltaehkäisevä

Happy Healthy People at Work –palvelu on väline työkykyriskien ennaltaehkäisyyn jokaisen työntekijän taskussa.

Henkilökohtainen

Palvelu kartoittaa jokaisen käyttäjän tarpeet ja tarjoaa heille lähtötason ja valmiudet huomioivan valmennusohjelman.

Raportoiva

Palvelu antaa organisaatiolle mahdollisuuden henkilöstön aktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurantaan.

Yhtenäistä ja mitattavaa työhyvinvointipalvelua

Lähestymistapamme on tieteellisesti perusteltua ja nojaa pitkään kokemukseemme huippu-urheilijoiden valmennuksesta. Palvelumme avulla käyttäjä voi seurata kehittymistään erilaisin mittarein, jotka osaltaan helpottavat tavoitteiden asettamista ja toimivat ohjelmien perustana. Erilaiset mittarit toimivat myös erinomaisina kannustimina, kun oman hyvinvoinnin kehityksen seuranta konkretisoituu lukuihin ja tilastoituun faktaan. Oman kehityksen tarpeet on myös helppo segmentoida ja löytää osa-alueet, jotka eniten kaipaavat kehittämistä.

Made in Vierumäki

Suomen Urheiluopistolla on 90 vuoden perinteet urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin saralla. Viime vuosikymmeninä Vierumäki on profiloitunut kattavaksi liikunnan, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin keskukseksi. Vierumäen missiona on tarjota tietoa ja kehittää palveluita harjoittelun, valmennuksen ja hyvinvoinnin edistämiseksi kaikelle kansalle.

Happy Healthy People at Work on Vierumäen huippuvalmentajien ja terveyden- ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden kehittämä palvelu, jonka pyrkimyksenä on tarjota sinulle välineet työntekijöidesi kannustamiseen kohti omaa hyvinvointiaan tukevia elämäntapoja.
Happy Healthy People at Work -palvelun laadun ja asiantuntemuksen takeena toimii palvelun tuottaja – Vierumäki.

Happy Healthy People video trailer

Kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi !