Vuoden 2017 kiitokset, kehut ja Uno!

22.12.2017

Vuoden 2017 kiitokset, kehut ja Uno!

Digitaalinen työhyvinvointipalvelu, Työhyvinvointi, Liikunta, Työelämä, Asiakastarinat

 

Mennyt vuosi 2017 alkaa olla pikkuhiljaa paketissa. Happy Healthy People -tiimi on kiitollinen kuluneesta vuodesta. Vuoden aikana saimme lukuisia uusia käyttäjiä jotka ovat innostuneet liikunnallisemmasta elämästä palvelumme avulla. Asiakaspalautteista päällimmäisinä ovat jääneet mieleen yksittäiset onnistumiset, jotka toivottavasti kantavat asiakkaidemme hyvinvointia pitkälle tulevaisuuteen.

”HHP -palvelun käytöstä on tullut minulle tapa ja melkein harmittaa jos en ehdi tekemään minulle suunniteltuja harjoituksia päivittäin ”

”…on palkitsevaa huomata, että voin toteuttaa ensimmäistä kertaa elämässä harjoitusohjelmaa. Pienikin määrä liikuntaa riittää tälläselle aloittelijalle.”

”..liikunnasta on tullut minulle elämäntapa.”

Yksi mielenkiintoisimmista yhteistyökuvioista vuoden 2017 on ollut Olympiakomitean ”Suomen Aktiivisin Työpaikka” -kampanja. Jokainen kampanjaan osallistunut yritys on saanut yritykselleen Happy Healthy People – työkalun käyttöönsä koeajaksi.

Tänä vuonna Suomen aktiivisin työpaikka -titteli saa lisäarvostusta, kun voittaja palkitaan tulevassa Urheilugaalassa tammikuussa 2018.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun tarkoituksena on lisätä liikettä suomalaisille työpaikoille ja näin parantaa työntekijöiden terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia.

Voittaja palkitaan Urheilugaalassa tammikuun 18. päivä. Jännityksellä odotamme kuka pokkaa Unon :) Voittajan valitsee raati, johon kuuluvat Olympiakomitean lisäksi muun muassa Työterveyslaitoksen, UKK:n ja Suomen Yrittäjien asiantuntijoita.

Jos et vielä tänä vuonna ehtinyt oman duunipaikkasi kanssa mukaan kisaan, niin ensi vuonna käynnistyy jälleen kisa vuoden 2018 aktiivisimman työpaikan tittelistä.

Lopuksi haastan kaikki lukijat kiittämään ja kehumaan omaa työkaveria, joko tuhon alle kommenttikenttään, tai suoraan kaverille.  Tee se vielä ennen uutta vuotta tai vaikka heti vuoden 2018 alussa. Kehut ja kiitokset eivät tule koskaan liian myöhään!

Minun kiitos menee työ- ja huonekaverilleni Oilille, yhteistyömme on saumatonta ja työpäivään mahtuu niin hyviä ammatillisia keskusteluja kuin päätöntä naurua. Oilin työelämän kokemus on mittaamaton ja saan oppia Oililta joka päivä.

Lisäksi haluan kiittää asiakkaitamme, jotka ovat jaksaneet laittaa meille palautetta, niin risuja kuin ruusujakin. Vain aitojen käyttäjäpalautteiden ansiosta olemme pystyneet kehittämään palvelua.

Ihanaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2018!

 

Ella

 

« Takaisin

Kommentit 0 kpl