Happy Healthy People goes Slush and Smash!

27.10.2017

Happy Healthy People goes Slush and Smash!

Digitaalinen työhyvinvointipalvelu, Työhyvinvointi, Liikunta, Työelämä

Happy Healthy People mukana kasvuyritystapahtuma Slushissa ja Smashissä! 

Slush on kansainvälinen vuodesta 2008 järjestetty teknologia- ja kasvuyritystapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Vuonna 2016 tapahtumassa vieraili yli 15 000 kävijää 120 maasta. Slush on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Euroopan johtavista kasvuyritystapahtumista. Tapahtumaa järjestää voittoa tavoittelematon yhteisö, joka koostuu sijoittajista, yrittäjistä, opiskelijoista ja vapaaehtoisista.


 

Slushin ympärille on rakentunut muutaman vuoden aikana joukko upeita etko- ja sisartapahtumia. Yksi hyvä esimerkki virallisesta Slushin  ”side event” :stä on viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty sportti- ja liikuntateknologian tapahtuma Smash. Happy Healthy People lanseerattiin vuosi sitten Smashissä, ja tuote sai loistavan vastaanoton, niin tapahtuman kävijöiltä kuin medialtakin. Myös tänä vuonna olemme mukana kaksipäiväisenä järjestettävässä Smashissä. 

Tule moikkaamaan meitä tapahtumien demo alueelle ja kuulemaan mm. uusimmat tutkimustulokset Happy Healthy People -palvelun käytöstä ja keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä. 


Ella


« Takaisin

Kommentit 0 kpl