VMP valittiin Eteran Työkykypalkinnon voittajaksi!

22.9.2017

VMP valittiin Eteran Työkykypalkinnon voittajaksi!

Digitaalinen työhyvinvointipalvelu, Työhyvinvointi, Työelämä, Asiakastarinat

Työeläkevakuuttaja Eteran Työkyky 2017 palkinnon on voittanut VMP Varamiespalvelu. VMP valikoitui voittajaksi viiden finalistiyrityksen joukosta. Voittajan valitsi MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

”VMP:ssä ideoidaan uutta ennakkoluulottomasti. Esimerkiksi sosiaalisen median luova käyttö ja nuoria innostava pelillisyys on otettu mukaan yhteishengen rakentamisessa. Huumoriakin viljellään. Se on erittäin tehokas keino, jota ei aina arvata kokeilla”, Ylä-Anttila summaa.

VMP on tarjonnut työntekijöilleen ”Älä jaksa. Viihdy!” sloganin alla kulkevan kampanjan aikana laadukasta työkykyä ylläpitäviä uudenlaisia toimenpiteitä, käyttäen monipuolisesti mm. sosiaalisen median kanavia, sekä digitaalisia ratkaisuja. Yhtenä palveluna yrityksen henkilöstö sai hyödyntää Happy Healthy People – palvelua, joka tuki VMP:n strategiaa investoida työkaluihin jotka tukevat nimenomaan yksilön hyvinvointia.  Happy Healthy People palvelu ei kohtele työntekijöitä massana, vaan antaa jokaiselle työntekijälle oman tason mukaiset ohjeet ja vinkit liikuntaan, ravitsemukseen, stressiin ja laadukkaampaan uneen.

VMP Varamiespalvelun HR-johtaja Matti Vuohiniemi on iloinen ja otettu valinnasta. ”On hienoa, että tekemäämme työtä arvostetaan ja palkinto on iso kiitos työntekijöillemme. Näen tämän voittona myös työelämän muutokselle ja kehittymiselle”, Vuohiniemi sanoo.

Vuohiniemi painottaa, että työkyvyn ylläpitäminen ja kehittäminen ei tarkoita VMP:llä yksittäisiä tempauksia, vaan on osa liiketoiminnan rakentamista. ”Henkilöstöön panostaminen ei ole meille kulu, vaan investointi.”

Ohjeiksi muille yrityksille, vuoden työkykypalkinnon voittaja summaa yrityksen työhyvinvointistrategian takaa löytyvät teesit:

VMP:n neljä työhyvinvoinnin teesiä

1.    Kehitä työhyvinvointia systemaattisesti osana strategiaa.

2.    Suhtaudu ihmisiin ihmisinä, ei osana isoa kokonaisuutta.

3.    Kysy, mikä lisäisi työntekijöiden viihtymistä. Älä arvaile.

4.    Anna ihmisille mahdollisuuksia ylläpitää hyvinvointiaan omalla tavallaan.


Vierumäki onnittelee VMP:tä Eteran vuoden Työkyky 2017 palkinnon johdosta!

Lue Eteran lehdistötiedote kokonaisuudessaan täältä.

 

« Takaisin

Kommentit 0 kpl