Polar  & Happy Healthy People at Work

28.8.2017

Polar & Happy Healthy People at Work

Digitaalinen työhyvinvointipalvelu, Työhyvinvointi, Liikunta, Työelämä, Hyvinvointi

Siirrä nyt Polar-laitteesi harjoitukset nyt Happy Healthy People at Work-palveluun, ja nauti Happy Healthy People -sovelluksesta ja Polar laitteestasi entistäkin enemmän!

Jos olet jo Happy Healthy People at Work -palvelun käyttäjä, ja sinulla on jo käytössäsi Polar-Flow -palvelu, voit avata yhteyden Polar Flow- palveluun seuraavin ohjein:

 

Avaa Happy Healthy People at Work –sovellus ja mene oikean yläkulman Menu-valikosta kohtaan ”Asetukset”. Valitse kohta ”Liitetyt palvelut” ja sen alta "Polar Flow”. Seuraa ohjeita ja hyväksy ehdot ja liitos on valmis. 


Polar Flow - harjoitukset tulevat HHP:hen nyt automaattisesti aina, kun synkronoit harjoitukset Flow- palveluun. Harjoituksen siirtymisessä on muutaman minuutin viive. Voit tarkastella kellosta tuotuja harjoituksia HHP:n kalenterista. Jos sinulla on jokin liikuntaohjelma valittuna Happy Healthy People-sovelluksessa, voit kuitata kellosta tuoduilla harjoituksilla sovelluksen tarjoamia harjoitteita.  

 

Jos vasta mietit Happy Healthy People -palvelun kokeilemista tai Polar -mittareiden hankintaa henkilöstölle, ole rohkeasti yhteydessä hhp@vierumaki.fi . Happy Healthy People palvelun asiakkaana myös Polarin laitteiden hankkiminen on edullisempaa. ;)

 

Treeni-iloa syksyyn!

 

Ella

« Takaisin

Kommentit 0 kpl